Ömlesztett abszorbens Ikasorb Super, felitató kapacitás 30 l, csomagolás 3 kg

X
Ömlesztett abszorbens Ikasorb Super, felitató kapacitás 30 l, csomagolás 3 kg
9 270,00 Ft
 +ÁFA
11 772,90 Ft ÁFÁ-val
darab
Cikkszám:   1502944

Érték

  • Felitató granulátum olaj és vízbázisú folyadék felitatására. Használható közutakon, műhelyekben, iparban stb. Tiszta termék, amely nem hagy szagot. Egyszerű használat, szállítás és raktározás.

Környezeti és társadalmi előnyök

Ez a csomagolás 100%-ban újrafeldolgozható, ami azt jelenti, hogy az élettartama végén az összetevőit az erre szolgáló újrahasznosító létesítményekben egymástól különválasztva teljes mértékben újra fel lehet dolgozni.
Ez a csomagolás újrafeldolgozott, részben vagy egészében, ami azt jelenti, hogy újrafeldolgozó létesítményekből származó anyagokból készült (további információkért tájékozódjon a műszaki jellemzőkből).
Ez a termék 100%-ban újrafeldolgozható, ami azt jelenti, hogy az élettartama végén az összetevőit az erre szolgáló újrahasznosító létesítményekben egymástól különválasztva teljes mértékben újra fel lehet dolgozni.
Ez a termék újrafeldolgozott, részben vagy egészében, ami azt jelenti, hogy újrafeldolgozó létesítményekből származó anyagokból készült (további információkért tájékozódjon a műszaki jellemzőkből).

Részletes információk

Termék információ

Márka Ikasorb
Egység darab

Méretek

Teljes folyadékelnyelési kapacitás (L) 30 L
Súly (kg) 3 kg
Felszívott folyadékok Mindennemű folyadék
Modell univerzális
Gyártói garancia az ügyfélnek 10 év
Újrahasznosított termék (%) 100 %
Újrahasznosítható csomagolás Igen - 100%
Újrahasznosítható termék Igen - 100%
Újrahasznosított csomagolás (%) 100 %

Véleményeink hitelesek és megbízhatóak. Ha többet szeretne megtudni a vélemények ellenőrzési eljárásairól, kattintson ide.