quality-hero

Manutan EXPERT - Az Ön partnere a fenntartható, professzionális termékekhez

Manutan Expert

A Manutan EXPERT a kiválóság elkötelezettje

Magas minőség, akár 10 év garancia

Kiemelt figyelmet fordítunk a Manutan EXPERT termékcsaládunk termékcsaládunk minden egyes termékének minőségére. Ezeket választva nemcsak versenyképes árra számíthat, hanem rendkívüli, akár 10 év garanciára is, extra költségek nélkül. Az egyéni védőfelszerelésekre (PPE) és az elektromos eszközökre 3 év garanciát biztosítunk. Csak a fogyóeszközökre és a romlandó árukra nem vállalunk garanciát.

Szakértőink minden Manutan EXPERT terméket szigorú szempontok szerint választanak ki és tesztelnek, hogy a minőség és a tartósság páratlan szintjét tudjuk biztosítani. És ez igaz a bonyolult, összetett termékekre is. A vizsgálatokat független laboratóriumokra bízzuk.

A tesztelés során figyelembe vesszük a legkritikusabb szempontokat:

  • Optimális biztonság a felhasználók számára;
  • A felületek tisztasága és minősége;
  • Könnyű összeszerelés és funkcionalitás;
  • Robusztusság valós üzemi körülmények között.

Etikus és fenntartható partner

A Manutan EXPERT-nél fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket kínáljunk Önnek, amelyek összhangban vannak az Ön fenntartható beszerzési politikájával. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan partnerekkel és beszállítókkal dolgozhatunk együtt, akik osztják etikai és környezetvédelmi értékeinket. Partnereink több mint 85%-a betartja Fenntartható és Etikus Beszerzési Chartánkat, amely garantálja az emberi jogok tiszteletben tartását, a kényszermunka elleni küzdelmet és a tisztességes munkakörülmények előmozdítását.

Partnereinket alapos kiértékelés után választjuk ki, helyszíni auditokat, önértékeléseket, társadalmi vizsgálatokat stb. követően. Ha az eredmények nem meggyőzőek, felajánljuk a cégnek támogatásunkat annak érdekében, hogy szükséges korrekciókat végrehajthassák.

Gyors és megbízható szállítás

Tudjuk, hogy a gyors szállítás kulcsfontosságú az Ön számára. Ezért a Manutan EXPERT termékeink többsége elérhető európai raktárainkban, hogy azok rekordidő alatt kiszállításra készek legyenek. A kézbesítés raktáron lévő készlet esetén általában 48 órán belül megtörténik Magyarország területén.

Emellett több ezer elérhető termékünk több mint 80%-át raktáron tartjuk, ami csökkenti a rendelések átfutási idejét, illetve megelőzi az átmeneti készlethiányt is.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett

Széles termékválasztékunk mellett célunk, hogy egyre több fenntartható terméket kínáljunk, amelyeket a tartósság és a környezetvédelem szem előtt tartásával tervezünk.

A Manutan EXPERT fenntartható termékcsaládunk szigorú kritériumoknak felel meg: például a termékek elismert környezetvédelmi címkével rendelkeznek, újrahasznosított alapanyagokból készülnek, vagy maga a termék újrahaszosítható.

A Manutan EXPERT másik kötelezettségvállalása az, hogy a helyi beszerzést részesíti előnyben azzal a céllal, hogy:

  • Csökkentsük termékeink karbonlábnyomát;
  • Támogassuk a helyi ipart;
  • Megelőzzük a geopolitikai események miatti készlethiányokat.

Fedezze fel gazdag termékválasztékunkat!

A Manutan EXPERT-nél széles palettát kínálunk, amely minden szakmai igényét lefedi, az irodabútoroktól a biztonsági és higiéniai felszerelésekig.

Fedezze fel 11 fő termékkategóriánkat, és találja meg cége számára a tökéletes megoldást!

Expert termékek minden igényre

Szakértőnk véleménye

Thibault, a Manutan EXPERT minőségbiztosítási menedzsere

„A minőségirányítás terén szerzett 20 éves tapasztalatommal elkötelezett vagyok a kiválóság mellett. A legtöbb termékre 10 év, az elektromos eszközökre és az egyéni védőfelszerelésekre pedig 3 év garanciát vállalunk, amely tükrözi, mennyire alaposak tesztjeink és elemzéseink, beleértve a független laboratóriumok által végzetteket is. Felgyorsítom az időt, hogy néhány óra alatt reprodukáljam a 10 éves használatot egy bútoron. Minden Manutan EXPERT termék a tartósság és a biztonság szinonimája, minden szakember elégedettségét garantálja. Ezenkívül ez a benne rejlő tartósság támogatja a fenntarthatóság melleti elkötelezettségünket is, összekötve a kiváló minőséget és a környezetvédelmet. Tapasztalatom megtanított arra, hogy a minőség az ügyfeleink bizalmának elnyerésének alapja, és egyben a környezet iránti felelősségünk alappillére.“

Csatlakozzon azon cégek táborához, amelyek már megbíznak professzionális termékeinkben és eszközeinkben! Válassza a minőséget, a fenntarthatóságot és az etikus beszerzést a Manutan EXPERT segítségével. Célunk, hogy támogassuk Önt minden projektjében. Keressen minket bizalommal!

Fedezze fel termékeinket, melyekre aká 10 év garanciát biztosítunk!

További részletek