price-hero

Manutan EXPERT - kiválóság és kedvező árak

Manutan Expert

Minőségi, Európában gyártott alternatíva kedvező áron.

Azok számára, akik kifogástalan minőséget keresnek versenyképes áron, a Manutan EXPERT kiváló minőségű, professzionális termékek széles választékát kínálja a piaci áraknál akár 20%-kal alacsonyabb áron. Mi a titkunk? Helyi beszerzés és fenntartható megközelítés, mert hiszünk egy etikusabb, bolygóbarátabb világban.

Páratlan ár-érték arány

A Manutan EXPERT-nél büszkék vagyunk arra, hogy kivételes lehetőséget kínálunk Önnek jelentős megtakarítások elérésére a minőség feláldozása nélkül. Célunk, hogy tartós, kiváló minőségű B2B termékeket biztosítsunk cégének kedvező áron, függetlenül attól, hogy mekkora a vállalkozása. A 8 termékkategóriára, kiterjedő kínálatunk általában 20%-kal olcsóbbak, mint a piaci átlag azonos minőségben.

Arra is törekszünk, hogy elkerüljük a „túl magas minőséget”, vagyis azt a jelenséget, amikor egy termék minőségi szintje meghaladja a felhasználók tényleges igényeit. Ügyfeleink kiváló tudásának köszönhetően megfelelő szintre tudjuk tenni a mércét és állandó minőséget garantálunk. Ez a termékminőség pedig a szolgáltatás minőségével is együtt jár: márkánk termékeinek több mint 80%-a Európában van raktáron, így azonnal szállítani tudjuk azokat.

De ez még nem minden! A korszerű termékek széles kínálatának köszönhetően versenyképes áron növelheti vállalata biztonságát, miközben javítja alkalmazottai jóllétét és termelékenységét. A kínálatunkban elérhető több ezer eszköz között több mint 350 ergonómiai terméket talál, amelyek a mozgásszervi megbetegedések és más foglalkozási megbetegedések megelőzésére szolgálnak.

Végül, a Manutan EXPERT választása egyben azt is jelenti, hogy hozzájárul a hatékonyabb költség-gazdálkodáshoz azáltal, hogy optimalizálja a long tail kiadásokat, így csökkentve az adminisztratív feladatokkal és a szállítási díjakkal kapcsolatos rejtett költségeket. Az így fennmaradó költségkeretét értéknövelő tételekre fordíthatja.

Európában gyártott termékek

Manutan EXPERT termékeink több mint háromnegyede Európában készül, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy ezt a számot növeljük. Amellett, hogy megvédjük az európai vállalatok know-how-ját és támogatjuk az ipar erősödését, a helyi gyártású termékeink garantálja az Ön karbonlábnyomának csökkentését is azáltal, hogy így csökken a termékek szállítási ideje, ami a szén-dioxid kibocsátás negyedéért felelős. A helyi beszerzés egyben agilis ellátási láncot is jelent, amelynek bevezetésével jobban reagálhat a piaci ingadozásokra.

Manutan EXPERT termékeink szigorúan megfelelnek a minőségi, egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Ez magában foglalja az egyéni védőfelszereléseket (PPE-ket) is, amelyek elengedhetetlenek a munkahelyi kockázatértékelés szempontjából. A Manutan EXPERT választásával tehát nemcsak a helyi know-how-t támogatja és csökkenti környezeti lábnyomát, hanem befektet alkalmazottai biztonságába és jóllétébe is.

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Böngésszen a termékkategóriák legnépszerűbb cikkei között, és nézze meg saját szemével, miért a Manutan EXPERT a preferált választás sok vállalat számára:

Szakértők által válogatott termékek minden igényre.

Szakértőnk véleménye

Sabrina, a Manutan EXPERT árképzési menedzsere

„Az árképzés és a piacelemzés terén szerzett jelentős tapasztalataimmal biztosítom, hogy a Manutan EXPERT a legjobb ár-érték arányt kínálja ügyfeleinknek. Az akár 10 év garancia, amely a legtöbb termékünkre vonatkozik, bizonyítja elkötelezettségünket a minőség és a tartósság iránt. Sikerült árainkat átlagosan 20%-kal alacsonyabbra pozícionálni, mint a nagy márkáknál, anélkül, hogy a minőségben kompromisszumot kellene kötnünk. Tapasztalatom lehetővé teszi, hogy megértsem és kiszolgáljam a szakemberek valós igényeit, megfizethető, minőségi megoldásokat kínálva korrekt árakon.“

Keressen minket bizalommal olyan személyre szabott stratégiákért, amelyek új magasságokba lendítik cégét. A Manutan EXPERT-nél személyre szabott élmény várja Önt!

Fedezze fel minőségi kínálatunkat kedvező áron!

További részletek