Kedves Vásárlóink!

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy március 28-tól kezdődően megváltoztattuk Általános Szerződési Feltételeinket. Ezentúl kizárólag érvényes adószámmal rendelkező vállalati ügyfeleink részére értékesítjük termékeinket. Ez a változás minden webshopban és e-mailen keresztül leadott rendelésünkre vonatkozik.

Miért döntöttünk így?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján felismertük, hogy vállalati ügyfeleink egyre specifikusabb igényekkel rendelkeznek, és gyorsabb, célzottabb kiszolgálásra van  szükségük. Ennek érdekében döntöttünk úgy, hogy a termékeinket kizárólag vállalati partnereink részére értékesítjük.

Hogyan érinti ez Önt?

Ha Ön vállalati vásárló, továbbra is ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatásra és termékekre számíthat tőlünk. Sőt, mostantól még kiemeltebb figyelemmel igyekszünk megfelelni az igényeinek, és segíteni Önt indirekt beszerzéseinek minél hatékonyabb lebonyolításában.

Amennyiben egyéni vásárlóként érdeklődik termékeink iránt, kérjük, tekintse meg másik szolgáltatók kínálatát, akik szolgáltatásai jobban alkalmazkodnak igényeihez!

Kérdése van?

Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma merülne fel rendelésével kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ügyfélszolgálatunkon keresztül! Kollégáink minden hétköznap 8:00-16:30 között állnak rendelkezésére, hogy segítsék Önt a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy a manutan@manutan.hu e-mail címen!