Szerszekrények veszélyes anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 889 x 889 x 559 mm

Cikkszám SKU:

  1502460
Megosztás e-mailben
X
Szerszekrények veszélyes anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 889 x 889 x 559 mm
447 440,00 Ft  +ÁFA
568 248,81 Ft ÁFÁ-val
darab
Ez a termék jelenleg nem elérhető.

Érték

  • Hegesztett fém szekrények duplafalú szerkezettel és hárompontosan zárható ajtóval az agresszív anyagok és vegyszerek biztonságos és előírás szerinti tárolására. A szekrény kivehető alsó kármentő tálcával és horganyzott acélpolcokkal van felszerelve, maró anyagokkal szemben ellenálló polietilén káddal kiegészítve. A polcok 76 mm-es raszterben állíthatók. A szellőzőnyílások biztonsági tűzvédelmi biztosítékkal rendelkeznek a szekrény felső és az alsó részében (tűz esetén lezár). Kapható automatikus vagy kézi ajtózárású változatban. Az automatikus ajtózáródású változat az ajtókat automatikusan zárja a biztonsági olvadóbiztosíték kiolvadásával tűz vagy a 74°C-nál magasabb környezeti hőmérséklet esetén, és az ajtókat lezárja. A rendkívül fényvisszaverő Haz-Alert™ címkék figyelmeztetnek a tartalomra EN, FR, ES nyelveken, és jobb láthatóságot biztosítanak elemlámpával megvilágításkor tűz esetén. Felületkezelése porlakkal, szintkiegyenlítő talpak a kisebb padló egyenetlenségek kiegyenlítésére,
  • Megfelelnek az OSHA, NFPA 30 szabványoknak, és be vannak vizsgálva az FM szabvány szerint is. Az automatikus ajtózáródású verzió ezen felül megfelel az NFPA 1 és a Nemzetközi Tűzvédelmi Rend feltételeinek is.
Ajánljuk a folyadékokat a szekrényben a Justrite veszélyes folyadéktároló különleges edényekben tárolni (lásd tartozékok). Ezzel a módszerrel ezután nem kell a szekrény szellőzését kezelni.
  • igen
  • igen

Termék információ

Termék neve Szerszekrények veszélyes anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 889 x 889 x 559 mm, automatikusan zárható
Márka Justrite
Egység darab

Méretek

Kapacitás (L) 83 L
Hasznos mélység (mm) 476 mm
Teljes szélesség (mm) 889 mm
Teljes mélység (mm) 559 mm
Teljes magasság (mm) 889 mm
Anyag Acél
Hasznos szélesség (mm) 806 mm
Polcok száma 1
Részek száma 1
Ajtók száma 2
Hasznos magasság (mm) 695 mm
Felfogási kapacitás (L) 18 L
CLP - Korrozív anyagok igen
Termékekhez Maróanyagok (savak és bázisok)
Tűzállóság 10 min
Szabvány OSHA, NFPA
Vastagság (/10e) 1 mm
Szereléshez nincs
FM igen