Szerszekrények gyúlékony anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 1651 x 864 x 864 mm

Cikkszám SKU: : zárás típusa kiválasztása Megosztás e-mailben
X
Szerszekrények gyúlékony anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 1651 x 864 x 864 mm
509 220,00 Ft  +ÁFA
646 709,38 Ft ÁFÁ-val
darab

Érték

  • Hegesztett fém szekrények duplafalú szerkezettel és hárompontosan zárható ajtóval a gyúlékony anyagok és vegyszerek biztonságos és előírás szerinti tárolására. A szekrény levehető alsó nem áteresztő hegesztett kármentőtálcával rendelkezik, ahová a polcokról lefolyó folyadékok folyhatnak. Az acél polcok, horganyzottak, és 76 mm-es raszterben állíthatók. A szellőzőnyílások biztonsági tűzvédelmi biztosítékkal rendelkeznek a szekrény felső és az alsó részében (tűz esetén lezár). Kapható automatikus vagy kézi ajtózárású változatban. Az automatikus ajtózáródású változat az ajtókat automatikusan zárja a biztonsági olvadóbiztosíték kiolvadásával tűz vagy a 74°C-nál magasabb környezeti hőmérséklet esetén, és az ajtókat lezárja. A rendkívül fényvisszaverő Haz-Alert™ címkék figyelmeztetnek a tartalomra EN, FR, ES nyelveken, és jobb láthatóságot biztosítanak elemlámpával megvilágításkor tűz esetén. Felületkezelése porlakkal, szintkiegyenlítő talpak a kisebb padló egyenetlenségek kiegyenlítésére, k
  • Megfelelnek az OSHA, NFPA 30 szabványoknak, és be vannak vizsgálva az FM szabvány szerint is. Az automatikus ajtózáródású verzió ezen felül megfelel az NFPA 1 és a Nemzetközi Tűzvédelmi Rend feltételeinek is.
Ajánljuk a folyadékokat a szekrényben a Justrite veszélyes folyadéktároló különleges edényekben tárolni (lásd tartozékok). Ezzel a módszerrel ezután nem kell a szekrény szellőzését kezelni.
  • igen
  • igen

Termék információ

Termék neve Szerszekrények gyúlékony anyagokra Justrite Sure-Grip® EX, 1651 x 864 x 864 mm
Márka Justrite
Egység darab

Méretek

Kapacitás (L) 228 L
Ajtók száma 2
Részek száma 1
Teljes szélesség (mm) 864 mm
Szabvány OSHA, NFPA, ISO 3864
Teljes magasság (mm) 1651 mm
Teljes mélység (mm) 864 mm
Súly (kg) 167 kg
Hasznos szélesség (mm) 784 mm
Hasznos mélység (mm) 784 mm
Hasznos magasság (mm) 1549 mm
Anyag Acél
Termékekhez Éghető anyagok
Felfogási kapacitás (L) 30 L
UL-szabvány igen
FM igen
Tűzállóság 10 min
Polcok száma 2
CLP - Gyúlékony termékek igen
Szereléshez nincs