Nitril kesztyű Ansell Microflex® 93-852, 100 db

X
Nitril kesztyű Ansell Microflex® 93-852, 100 db
7 070,00 Ft
 +ÁFA
8 978,90 Ft ÁFÁ-val
készlet
Cikkszám: : kesztyű mérete kiválasztása
  • 10 év garancia
  • A raktáron lévő áruk a következő munkanapon Önnél vannak
  • Ajánlat 24 órán belül
  • Mi itt vagyunk az Ön számára

Érték

  • Nitril fekete munkakesztyű latexmentes alkalmas élelmiszeripari munkáknál. Kiváló húzószilárdság, rugalmasság, szilárd megfogás száraz és nedves körülményekben is. A kesztyű univerzális, használható jobb és bal kézen is. Megfelelnek az EN 420:2003 + A1:2009 a EN374:2003 alacsony vegyi ellenállás, EN374:2003 mikroorganizmusok, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganizmusok szabványoknak.
  • EN 420 Meghatározza a kesztyűk formatervének és a szerkezetének, hibátlanságának, kényelmének és hatékonyságának, jelölésének és az általános védőkesztyűkre érvényes információknak az általános követelményeit. EN 374 Ez az európai szabvány meghatározza a kesztyűkre vonatkozó követelményeket úgy, hogy használatuk közben védjék a felhasználókat a vegyszerekkel és/vagy mikroorganizmusokkal szemben, és meghatározza a használati neveket. Magában foglalja a kézvédelemmel és védőkesztyűkkel kapcsolatos terminológiát. Ezt a szabványt az EN 420-as szabvánnyal együtt használják. A szabvány nem határozza meg a mechanikus kockázatok elleni védelemre vonatkozó követelményeket. A követelmények elsősorban a következőket érintik: penetráció, permeáció, mechanikus tulajdonságok, jelölés és a gyártó által nyújtott információk mértéke.
  • igen
  • igen
  • igen

Részletes információk

Termék információ

Termék neve Nitril kesztyű Ansell Microflex® 93-852, 100 db
Márka Ansell
Egység készlet

Méretek

Hossz (cm) 24.5 cm
Vastagság (mm) 0.12 mm
Csomagolás (db) 100 ks
EN 374-1 szabvány igen
EN 374-2 szabvány igen
Élelmiszeripari felhasználásra igen
CE igen
Covid-19 igen
Anyag Nitril
EN 420 szabvány igen
Osztály 3
Jobb- és balkezeseknek igen

Véleményeink hitelesek és megbízhatóak. Ha többet szeretne megtudni a vélemények ellenőrzési eljárásairól, kattintson ide.