A folyamatban inaktivitás miatt hamarosan időtúllépés jelentkezik. Kattintson az OK gombra, ha szeretné, hogy ideje további 120 perccel meghosszabbodjon.
Egyszer használatos nitril munkakesztyű. Élelmiszerekkel való munkához. A kesztyű nedvességálló.
méret: 8 - 10
anyaga: nitril
színe: kék
típus: nem hőszigetelt
felület: nem rétegzett
tanúsítvány: EN 374-1, EN 420
csomagolás: 50 pár
EN 374:
Ez az európai szabvány meghatározza a kesztyűkre vonatkozó követelményeket úgy, hogy használatuk közben védjék a felhasználókat a vegyszerekkel és/vagy mikroorganizmusokkal szemben, és meghatározza a használati neveket. Magában foglalja a kézvédelemmel és védőkesztyűkkel kapcsolatos terminológiát. Ezt a szabványt az EN 420-as szabvánnyal együtt használják. A szabvány nem határozza meg a mechanikus kockázatok elleni védelemre vonatkozó követelményeket. A követelmények elsősorban a következőkre vonatkoznak: áthatolás, átbocsátás, mechanikus tulajdonságok, jelölés és a gyártó által biztosított információk mértéke.
EN 420:
Meghatározza a kesztyűk formatervének és a szerkezetének, hibátlanságának, kényelmének és hatékonyságának, jelölésének és az általános védőkesztyűkre érvényes információknak az általános követelményeit. Az információk a használati utasításban szerepelnek.
Manutan Expert Chef egyszer használatos nitril kesztyű, kék
Manutan Expert Chef egyszer használatos nitril kesztyű, kék
Egyszer használatos nitril munkakesztyű. Élelmiszerekkel való munkához. A kesztyű nedvességálló.
méret: 8 - 10
anyaga: nitril
színe: kék
típus: nem hőszigetelt
felület: nem rétegzett
tanúsítvány: EN 374-1, EN 420
csomagolás: 50 pár
EN 374:
Ez az európai szabvány meghatározza a kesztyűkre vonatkozó követelményeket úgy, hogy használatuk közben védjék a felhasználókat a vegyszerekkel és/vagy mikroorganizmusokkal szemben, és meghatározza a használati neveket. Magában foglalja a kézvédelemmel és védőkesztyűkkel kapcsolatos terminológiát. Ezt a szabványt az EN 420-as szabvánnyal együtt használják. A szabvány nem határozza meg a mechanikus kockázatok elleni védelemre vonatkozó követelményeket. A követelmények elsősorban a következőkre vonatkoznak: áthatolás, átbocsátás, mechanikus tulajdonságok, jelölés és a gyártó által biztosított információk mértéke.
EN 420:
Meghatározza a kesztyűk formatervének és a szerkezetének, hibátlanságának, kényelmének és hatékonyságának, jelölésének és az általános védőkesztyűkre érvényes információknak az általános követelményeit. Az információk a használati utasításban szerepelnek.
Egyszer használatos nitril munkakesztyű. Élelmiszerekkel való munkához. A kesztyű nedvességálló.
méret: 8 - 10
anyaga: nitril
színe: kék
típus: nem hőszigetelt
felület: nem rétegzett
tanúsítvány: EN 374-1, EN 420
csomagolás: 50 pár
EN 374:
Ez az európai szabvány meghatározza a kesztyűkre vonatkozó követelményeket úgy, hogy használatuk közben védjék a felhasználókat a vegyszerekkel és/vagy mikroorganizmusokkal szemben, és meghatározza a használati neveket. Magában foglalja a kézvédelemmel és védőkesztyűkkel kapcsolatos terminológiát. Ezt a szabványt az EN 420-as szabvánnyal együtt használják. A szabvány nem határozza meg a mechanikus kockázatok elleni védelemre vonatkozó követelményeket. A követelmények elsősorban a következőkre vonatkoznak: áthatolás, átbocsátás, mechanikus tulajdonságok, jelölés és a gyártó által biztosított információk mértéke.
EN 420:
Meghatározza a kesztyűk formatervének és a szerkezetének, hibátlanságának, kényelmének és hatékonyságának, jelölésének és az általános védőkesztyűkre érvényes információknak az általános követelményeit. Az információk a használati utasításban szerepelnek.
EN 374-1 szabvány
EN 420 szabvány
Élelmiszeripari felhasználásra
Részletes információk
Termék információ
Termék neve
Manutan Expert Chef egyszer használatos nitril kesztyű, kék