Gondoskodunk vállalkozásáról és környezetéről

A CSR-stratégia elengedhetetlenné vált a vállalatok számára az összefogás, a megkülönböztethetőség és a teljesítmény érdekében. A Manutan ökológiai, helyi és újrahasznosítható termékek mellett, felelős partner- és beszállítói hálózattal segíti a vállalatokat az etikusabb és környezetbarátabb fogyasztás kialakításában. Nem megfeledkezve a minőségről, mely a "Nagyszerű-munka" alapvető feltétele.

A jelenlegi energiaválságban, ahol a fenntartható fejlődés és a munkahelyi életminőség valódi aggodalomra ad okot, összegyűjtjük Önnek a CSR-politika kulcsfontosságú elemeit. Nézze meg videónkat!

Vállalkozások felelősségvállalása

Küldetésünk, hogy egész évben fenntartható és környezetbarát termékeket kínáljunk vállalkozásának. A rövid értékesítési láncok biztosítása érdekében előnyben részesítjük a helyi termékeket és beszállítókat.

Ingyenes tanulmány: CSR a vállalatoknál

Ingyenes tanulmány: CSR a vállalatoknál

Hulladékgazdálkodás alapvető szerepet játszik a hulladék csökkentésében, a környezet megóvásában és a felelősségteljes magatartásban egyaránt. Ingyenes tanulmányunkból, megtudhatja, hogyan valósítható meg mindez.

Töltse le a tanulmányunkat!

Tegye felelősségteljesebbé munkahelyi környezetét

Hiszünk benne, hogy a "Nagyszerű-munka" hozzájárul az alkalmazottak fejlődéséhez, tehetségek támogatásához, a beilleszkedéséhez... Mind megoldásainkkal, mind termékeinkkel mindenki számára a legjobbat kínáljuk.

Optimalizálja hulladékgazdálkodását!

A hulladék csökkentése, a környezet megőrzése és a felelősségteljes magatartás kialakítása érdekében elengedhetetlen a hulladékgazdálkodás a vállalatoknál. Hogyan valósíthatja ezt meg megfelelő termékek választásával?

Fejlessze zöld ellátási láncát

Hogyan csökkentheti az ellátási lánc környezetre gyakorolt hatását? Új, felelősségteljes raktári termékek választékával támogatjuk Önt.

Az integráció a CSR szemlélet egyik alapelve

A Manutan a termékek széles választékával segíti, hogy mindenki számára biztonságos környezetet teremthessen.

Manutan márka és a CSR

Mi a Manutannál a körforgásos gazdaságban hiszünk, ezért saját felelősségteljes termékeket fejlesztettük. Ismerje meg őket!