Edénymosogatás

A

mosogatás magában foglalja a súrolószivacsoktól és súrolópárnáktól kezdve a mosókeféken, csepegtetőkön, edénytartókon és vegyszereken át a különféle megoldásokat. Ez a kategória mikroszálas szivacsokat, drótkeféket, kendőket, lefolyórácsos állványokat, mosószer- és fertőtlenítőszer-adagolókat kínál. A kiváló minőségű berendezések megkönnyítik az edények és poharak zsírtalanítását, fertőtlenítését és gyors szárítását.

  • Drótkefék, szivacsok és kefék különféle anyagokhoz (rozsdamentes acél, porcelán, teflon)
  • Állványok és csepptálcák kifolyóval a víz leeresztéséhez
  • Adagolók és automaták mosogatószerek és fertőtlenítés számára

Válasszon olyan termékeket, amelyek biztosítják a hatékony zsíreltávolítást, a higiénikus fertőtlenítést és az edények felületének minimális károsodását.

Szűrés a következő szerint:
Termékek: (  1-1  )
SKU : MIG34755920

14 410,00 Ft ÁFA nélkül

18 300,70 Ft ÁFÁ-val együtt

darab

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosogatógépet?

Választáskor vegye figyelembe az edények típusát (rozsdamentes acél, porcelán, tapadásmentes felületek), a mosás gyakoriságát, valamint a vendéglátóhelyeken a fertőtlenítés szükségességét. A megfelelő eszközök és vegyszerek időt takarítanak meg, védik a felületeket és biztosítják a higiéniát.

Tisztítószerek típusai

  • Mikroszálas szivacsok: nedvszívó, kíméletes a felületekhez, alkalmasak a karcolások nélküli gyengéd tisztításra.
  • Drótkefék: makacs égési sérülésekhez és zsírhoz, erős acél- vagy sárgarézszálas.
  • Edénytartók: műanyag vagy fém, lefolyóráccsal, poharaknak és evőeszközöknek elegendő hellyel.
  • Adagolók: pumpa mosógélhez és fertőtlenítőszerhez, falra szerelhető adagolók gasztronómiai környezetbe.
  • Kendők: nedvszívó pamut vagy mikroszálas kendők csíkmentes polírozáshoz.

Kulcsfontosságú tényezők a kiválasztásnál

  1. Edények anyaga: puha kefék és szivacsok tapadásmentes felületekhez, acélgyapot erős égési sérülésekhez.
  2. Higiénia: antibakteriális kezelés szivacsok és adagolók adagolásszabályzóval a megfelelő koncentráció eléréséhez.
  3. Tartósság: robusztus műanyag vagy rozsdamentes acél éttermi állványokhoz és adagolókhoz.
  4. Karbantartás: mosogatógépben való mosáshoz alkatrészekre szedhető, mosható felületek.
  5. Ergonómia: ergonomikus kefefogantyú, csúszásmentes csepegtető alj.

Gyakorlati tippek

  • Ha az edények erősen szennyezettek, először 5-10 percig öblítse át őket meleg vízzel és mosogatószerrel, mielőtt elmosogatná őket.
  • A gyors csepegtetés érdekében helyezze az edényeket a csepegtetőrácsra, hogy a víz közvetlenül a mosogatóba folyjon.
  • Vendéglátóipari egységekben használjon előre beállított mennyiségű fertőtlenítőszert tartalmazó adagolókat a garantált higiénia érdekében.
  • Rendszeresen mossa és fertőtlenítse a kendőket, hogy ne váljanak baktériumforrássá.