Segítjük Önt a jobb beszerzésben

Napjaink folyamatosan változó gazdasági környezetében munkatársaink elkötelezetten keresik a hatékony és fenntartható megoldásokat minden helyzetre a termelékenység biztosítása és valamennyiünk jóléte érdekében. Számíthat a Manutan márkára, ha számottevő megtakarítást szeretne elérni.

Ha Manutan, akkor ön 100%-ig biztos lehet benne, hogy minden munkavállalója – legyen irodai vagy raktári dolgozó – mindenből a legjobbat kapja. Hisszük, hogy a „munkahelyi jólét” igenis hozzájárul a cégek fejlődéséhez, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy bizonyítsuk: mi 100%-ig az Önök oldalán állunk.

Video megtekintése

Szeretné optimalizálni beszerzéseit? Adunk pár hasznos tanácsot, hogyan tudja még hatákonyabbá tenni. Fejlessze üzleti stratégiáját és alkalmazzon digitális beszerzési folyamatokat az optimális beszerzés érdekében.

¨

MANUTAN SAJÁT MÁRKA

Találjon meg mindent, amire vállalatának és munkatársainak szüksége van ahhoz, hogy a legjobb körülmények között dolgozhassanak. Mindezt versenyképes árakon, 10 év garanciával!

MUNKAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS LEAN MENEDZSMENTTEL

Fedezze fel hogyan teheti még hatékonyabbá a munkát a lean menedzsment segítségével! A beszerzők jelentős mértékben hozzájárulnak vállalatuk rugalmasságához és versenyképességéhez, ezért érdemes nagyobb figyelemet fordítani a lean beszerzés megvalósulására.

A RAKTÁR TÖKÉLETESÍTÉSE

Talaljon meg mindent egy helyen a raktári munka magasabb szintre emeléséhez.

Segítjük Önt a jobb beszerzésben

Segítjük Önt a jobb beszerzésben

A Manutan elkötelezett amellett, hogy költséghatékony és fenntartható megoldásokat kínáljon a beszerzőknek, ezzel biztosítva a termelékenységet és a munkavállalók jóllétét.Ha a Manutant választja, 100%-ban biztos lehet abban, hogy minden alkalmazottja – legyen az irodai vagy raktári dolgozó - mindenből a legjobbat kapja, miközben jelentős költségmetakarítást érhet el.

Nézze meg e-katalógusunkat!

OPTIMALIZÁLJA MUNKATEREIT

A flex office egy olyan új munkamódszer, amely mostanában egyre nagyobb teret nyer a távmunka mellett. Íme néhány ötlet, hogyan lehet ezt hatékonyan és biztonságosan kialakítani.