5 meggyőző érv, miért érdemes Manutan saját márkás terméket választani!

A Manutan felelőségteljes francia vállalatként, amely arra törekszik, hogy megoldást kínáljon ügyfelei problémáira.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a legjobb ár-érték arányú, kiváló minőségű termékeket biztosítsunk a vállalkozások és intézmények szakemberei számára, lehetővé téve számukra a “nagyszerű munkát”. 

Ismerje meg 5 meggyőző érvünket, a professzionális Manutan márka kapcsán.  

5 meggyőző érv, miért érdemes Manutan saját márkás terméket választani!

1. Termékkínálat

Több, mint 5800 termék érhető el a Manutan saját márkás kínálatábanmelyben minden nélkülözhetetlen professzionális eszköz, berendezés, vagy felszerelés megtalálható. Termékeinket úgy terveztük, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a szakemberek igényeinek, és lehetővé tegyék számukra az optimális munkavégzést.

The Manutan termékkínálata 8 nagyobb kategóriára bontható :

  • Iroda (szekrények, székek, lámpák, vitrinek, flipchartok stb.);
  • Raktár (állványok, kocsik, targoncák, szekrények, polcok stb.);
  • Műhely és szerszámok (szerszámok, címkék és címketartók, mérőeszközök, lámpák, nagyítók, kulcsszekrények stb.);
  • Csomagolás  (dobozok, rekeszek, csomagolóasztalok, buborékfólia, pántolás stb.);
  • Biztonság (biztonsági tükrök, egyéni védőeszközök, kordonok, biztonsági cipők, elsősegély-szekrények stb.);
  • Kültér  (korlátok, kerékpártárolók és -tartók, piknikasztalok, fekvőrendőrök stb.);
  • Higiénia (általános és szeletív hulladékgyűjtők, takarítókocsik és tisztítószerek stb.);
  • Vendéglátás (asztalok, székek, ivókutak, stb.).

A mindennapi munkában nélkülözhetetlen, több ezer termék nem csak támogatja vállalkozása professzionális működését, de segítenek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában is. 

2. Népszerűség

A Manutan márkát, azért alkottuk, hogy minden, a szakemberek számára szükséges eszközt, vonzó áron, akár vezető márkákkal versenyezve biztosítsunk számukra.

Ezekben a termékekben egyesül mindaz a szakértelem, amelyet vállalatunk több mint 50 éves üzleti tevékenysége során megszerzett. Kínálatunkat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük, hogy biztosítsuk folyamatos fejlődését.

A Manutan márkát számos erősségünk kombinációja teszi sikeressé:

5_erv_a_manutan_sajat_marka_mellett
  • az évek során felhalmozott szakértelem;
  • hatékony helyi folyamatok;
  • eredményes és motivált munkatársak;
  • kiváló minőségű beszállítók;
  • ellenőrzött forrásból származó fenntartható nyersanyagok;
  • a márka által ellenőrzött gyártósor stb.

Célunk, hogy nyerő megoldást kínáljunk a szakemberek számára. És igen, működik, hiszen ügyfeleink 94%-a elégedett, vagy nagyon elégedett a Manutan saját márka termékeivel. Ráadásul több mint 150 000 ügyfél bízik bennünk, és a Manutan márkát választotta új munkaeszközének.

3. Versenyképes ár

Eszközeink vonzó alternatívát kínálnak a világmárkák termékeivel szemben. Az ár szempontjából a Manutan valóban saját márkaként pozícionálja magát, anélkül, hogy közben lemondana termékeinek minőségéről – épp ellenkezőleg!

A Manutan minden szakértelmét ezen termékekbe fektette, figyelve a versenyképes ár-érték arány megtartására, így elérve, hogy a Manutan saját márkás termékek átlagosan 15%-kal olcsóbbak, a világmárkák termékeihez viszonyítva.

professzionális és széles termékkínálatával megbízható alternatívát jelent szakemberek számára, mindamellett jelentős megtakarítások elérését teszik lehetővé a vállalatok számára.

4. Minőség

A minőség és a vásárlók biztonsága érdekében a Manutan márkás termékek természetesen megfelelnek a vonatkozó európai szabványoknak, hiszen e termékek tervezése összhangban van a vállalatunk elkötelezettségeivel. Célunk, hogy vásárlóink maximális elégedettségét, kiváló minőségű termékkel biztosítsuk, a világmárkák termékeihez viszonyítva kedvezőbb árszinten.

Minden Manutan márkás terméket tesztnek vetünk alá mielőtt kínálatunkba kerülne. Thibault Brauge, a Manutan beszállítói minőségbiztosítási vezetőjével készített interjúnkból megismerheti az általa kidolgozott eljárást. Példaként egy elektromosan állíthatómagasságú irodai eszköz tesztjének egyik részét házon belül végezi el, majd megbíz egy külső szolgáltatót a termék élettartam tesztjének biztosítása kapcsán. Az elektromosan állíthatómagasságú íróasztal esetében, az élettartam teszt során egy 45 fokos sütőt használtak és 60 kg-os súly alatt vizsgálták az asztalt, meghatározott páratartalom mellett, egyszóval különleges körülmények között.

5. Garancia

A Manutan saját márkás termékei minőségének bizonyítására és hangsúlyozására, hosszú garancia programot vezetett be, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, a termékeink hosszabb idejű “tesztjét” annak érdekében, hogy megtapasztalhassák azok minőségét és tartósságát. Ezért egyedülállóan 10 éves garanciát nyújtunk minden saját márkás termékére, és 3 éves garanciát a fogyóeszközökre és az egyéni védőeszközökre (PPE).

A minőség iránti elkötelezettségünket a Manutan ügyfélszolgálatának megbízhatósága, rugalmassága és figyelmessége is bizonyítja, mely a hét 5 napján áll rendelkezésre, hogy válaszoljon minden kérésére, és a lehető legkellemesebbé tegye a vásárlási élményt.

Mindezen tényezők jól szemléltetik a Manutan márka elkötelezettségét a vállalkozások és intézmények mindennapi szükségletének megfelelő, kiváló minőségű professzionális termékek tervezése és gyártása iránt.

Ha felkeltettük érdéklődését és szeretné megismerni a Manutan márka termékeit, akkor itt teheti meg.


Termékajánló:

További cikkek az Ön számára