Műhelybútorok

Műhelybútorok

A műhelybútor elsősorban gyártó- és összeszerelő műhelyekbe, laboratóriumokba, szervizekbe, de akár iskolákba is alkalmas. Egyszerűen: alkalmas minden olyan létesítménybe, amely nagy ellenállású és szilárdságú, masszív konstrukciók használatát követeli meg.

Ha tehát olyan bútort keres, amely a nehezebb üzemi körülményeknek is ellenáll, válogasson széles kínálatunkból. Kiváló minőségű fém műhelybútort kínálunk, melyet úgy állítottunk össze, hogy biztosítsa a hatékony munkavégzést. Emellett a műhelyben naponta megforduló személyek biztonságára és a munkaeszközök védelmére is tekintettel van. Gondoljon a dolgozói egészségére, és előzze meg az elkerülhető munkahelyi baleseteket a megfelelő bútor választásával.

A legnépszerűbb munkabútor lemezből készült. Ez az anyag kiemelkedik hosszú élettartamával és egyszerű karbantartásával.

Nálunk mindent megtalál, amire a műhelyben szüksége van. Válogathat műhelyszekrényekből, asztalokból, fiókokból, fémpolcokból, alátétekből vagy akár laboratóriumi székekből, felfüggeszthető szerszámpanelekből és még sok minden másból.

Írjon a arajanlat@manutan.hu vagy hívja a (23) 445-980 számunkat.

Válasszon a műhelybútor kategóriából

Legnépszerűbb műhelybútorok

Miért nálunk vásároljon?


1. Kiszállítás
két napon belül


2. 10 év garancia
a Manutan termékekre


3. Emeleti kiszállítás
és összeszerelés