Műhelybútorok

A műhelybútor elsősorban gyártó- és összeszerelő műhelyekbe, laboratóriumokba, szervizekbe, de akár iskolákba is alkalmas. Egyszerűen: alkalmas minden olyan létesítménybe, amely nagy ellenállású és szilárdságú, masszív konstrukciók használatát követeli meg.

Ha tehát olyan bútort keres, amely a nehezebb üzemi körülményeknek is ellenáll, válogasson széles kínálatunkból! Kiváló minőségű fém műhelybútort kínálunk, amelyet úgy állítottunk össze, hogy biztosítsa a hatékony munkavégzést. Emellett a műhelyben naponta megforduló személyek biztonságára és a munkaeszközök védelmére is tekintettel van. Gondoljon a dolgozói egészségére, és előzze meg az elkerülhető munkahelyi baleseteket a megfelelő bútor választásával.

A legnépszerűbb munkabútor lemezből készült. Ez az anyag kiemelkedik hosszú élettartamával és egyszerű karbantartásával.

Nálunk mindent megtalál, amire a műhelyben szüksége van. Válogathat műhelyszekrényekből, asztalokból, fiókokból, fémpolcokból, alátétekből vagy akár laboratóriumi székekből, felfüggeszthető szerszámpanelekből és még sok minden másból.

Szívesen segítünk a választásban. Elég, ha felveszi velünk a kapcsolatot az ajánlatkérő űrlapon vagy telefonon a (23) 445-980-es telefonszámon.


1. Kiszállítás
két napon belül


2. Garancia
10 év


3. Összeszerelés
és kirakodás