Élelmiszer tároló doboz, 19 l

X
Élelmiszer tároló doboz, 19 l
9 050,00 Ft
 +ÁFA
11 493,50 Ft ÁFÁ-val
darab
Cikkszám:   949228

Érték

  • Multifunkciós tárolódobozok elsősorban élelmiszerek tárolására és szállítására.
  • Alkalmasak mosogatógépekbe és mélyhűtőkbe is.
  • Az áttekinthetőség kedvéért feliratozhatók.
  • Polietilénből.
  • NSF és HACCP tanúsítvánnyal.
  • Az élelmiszerekkel való érintkezés feltételeinek megfelel - megfelelőségi nyilatkozat.
  • NSF minősítés: A termék tesztelve volt a közegészségügy, a biztonság és környezetvédelem terén független tanúsító cég NSF International által. A tanúsítvány programok rendszeres ellenőrzést igényelnek az üzemekben és a termékek rendszeresen  ellenőrizve vannak a nemzeti szabványok legújabb változata szerint.   HACCP: Veszélyelemzés és a kritikus ellenőrzési pontok meghatározása (Hazard Analysis Critical Control Points) az élelmiszer-termelésben, egyike az alapvető eszközöknek hatékonyan megelőzni az élelmiszerek biztonágát    veszélyeztető kockázatokat. A HACCP rendszer kidolgozása és betartása kötelező  minden élelmiszer-termelő számára az Európai Parlament és a Tanács 2004. április 29.-i 852/2004/EK az élelmiszer-higiéniáról szóló rendelete alapján. A HACCP  tanúsítvány kimutatható bizonyítéka a bevezetett HACCP rendszer funkcionalitásának és hatékonyságának.  BPA-Free: A termék nem tartalmaz káros szénhidrogén BPA (biszfenol-A).

Környezeti és társadalmi előnyök

Ez a csomagolás 100%-ban újrafeldolgozható, ami azt jelenti, hogy az élettartama végén az összetevőit az erre szolgáló újrahasznosító létesítményekben egymástól különválasztva teljes mértékben újra fel lehet dolgozni.

Részletes információk

Termék információ

Márka Rubbermaid
Egység darab
Katalógusoldal megtekintése 246

Méretek

Kapacitás (L) 19 L
Teljes szélesség (mm) 305 mm
Teljes magasság (mm) 229 mm
Anyag műanyag
Teljes hossz (mm) 457 mm
Szín Fehér
Műszaki adatok Belméretek (mm): nincs feltüntetve
Újrahasznosítható csomagolás Igen - 100%

Véleményeink hitelesek és megbízhatóak. Ha többet szeretne megtudni a vélemények ellenőrzési eljárásairól, kattintson ide.