Antisztatikus kanna, 60 l

X
Antisztatikus kanna, 60 l
42 850,00 Ft +ÁFA
54 419,50 Ft ÁFÁ-val
darab
Cikkszám:   128037

Érték

  • Antisztatikus edények rendkívüli mechanikus szilárdsággal, alkalmasak benzin, gázolaj és fűtőolajok és más éghető anyagok tárolására és biztonságos szállítására.
  • A kannák elsősorban EX 1 a EX 2 robbanásveszélyes környezetben is használhatók további veszélyes anyagok szállítására is.
  • UN-tanúsítvánnyal rendelkeznek az ADR, RID, IATA-DGR, IMDG (Y) előírások szerint, és megfelelőségi nyilatkozattal.
  • UN jelölés az ADR, RID, IMDG, IATA-DGR szerint: Az így jelölt termék hitelesített és megfelel a nemzetközi előírásoknak a veszélyes anyagok csomagolását és szállítását illetően. Az UN jelölés meghatározza a csomagolás típusát, amelyben a veszélyes anyagok vannak szállítva, annak jellemzőit és lehetőségeit. ADR (Accord Dangereuses Route): Európai megállapodás a veszélyes anyagok nemzetközi közúti szállításról, megkötve 1957. szeptember 30-án Genfben, módosítva. RID: A veszélyes anyagok nemzetközi vasúti szállításáról szóló rendelkezés. IMDG-Code (International Maritime Dangerous Goods Code): A veszélyes anyagok nemzetközi tengeri szállításáról szóló szabályzat.
  • IATA-DGR (The International Air Transport Association – Dangerous Goods Regulations): Európai megállapodás a veszélyes anyagok nemzetközi légi szállításáról. 
  • Y: A szállított anyagok csomagolásának jelölése csomagolási csoport II és III (közepes és alacsony kockázatú anyagok).
  • EX zóna 1 (gáz): Valószínű előfordu

Részletes információk

Termék információ

Termék neve Antisztatikus kanna, 60 l
Egység darab
Katalógusoldal megtekintése 267

Méretek

Kapacitás (L) 60 L
Hossz (mm) 330 mm
Szélesség (mm) 390 mm
Magasság (mm) 620 mm
Súly (g) 3.5 g
Nyílás Ø (mm) 5.8 mm
Anyag műanyag

Véleményeink hitelesek és megbízhatóak. Ha többet szeretne megtudni a vélemények ellenőrzési eljárásairól, kattintson ide.