Ülőbútor

Az irodai székek alapvető elemei egy iroda berendezésének. A döntő tényezők az ergonómia és a munkastílus. Az egész nap az íróasztalnál ülő személy érthetően nagyobb igényeket támaszt az irodai székkel szemben, mint aki csak két órát tölt ülve.

A teljes munkaideje alatt a számítógép előtt ülő dolgozó irodai székének maximálisan állíthatónak kell lennie. Minden alkat más-más ülőlapmagasságot és -mélységet, kartámlamagasságot, dőlésszöget, háttámlanyomást és deréktámasznyomást igényel. A minőségi irodai székeken ezek a paraméterek mind könnyen beállíthatók.

Egy sok dolgozót foglalkoztató iroda berendezésénél minden bizonnyal az ár-érték arány lesz a legfőbb szempont.

Ne feledje a színt sem, ami illeszkedjen a vállalati identitáshoz. A legpraktikusabb a fekete irodai szék, amelyhez bármilyen árnyalatú irodai kiegészítő illik. Mi viszont bármilyen változatot tudunk szállítani.

A piacon számos lehetőség kínálkozik, és egyáltalán nem egyszerű kiválasztani a megfelelő irodai széket. Ezért vagyunk mi. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, mire van szüksége. Elég, ha felveszi velünk a kapcsolatot telefonon a (23) 445-980-es telefonszámon. A legjobb megoldást fogjuk Önnek ajánlani.