Tavaszi megújulás ajándék IT eszközökkel banner

Tavaszi megújulás ajándék IT eszközökkel!

Vásároljon a Manutannál és szerezze meg ajándékaink egyikét, amivel felfrissítheti IT eszközparkját!

A Dell Inspiron 3520 notebook kiváló társ minden munkakörnyezetben, legyen szó irodáról vagy otthoni munkavégzésről. A nagy teljesítményű, 8 GB-os memória és a hatékony, 3 cellás akkumulátor lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon akár hosszabb időn keresztül is. Ezáltal fókuszálhat munkájára, és produktívan végezheti mindennapi teendőit.

A notebook rendkívül éles és tiszta képet biztosít az online találkozókhoz és konferenciákhoz, köszönhetően a beépített FULL HD kamerának. Ez lehetővé teszi, hogy valós idejű kommunikációban maradjon csapatával vagy ügyfeleivel, mintha személyesen lenne jelen. A tiszta kép és a megbízható kapcsolat segít hatékonyan együttműködni távolról is, ami elengedhetetlen a modern munkakörnyezetben.

Ha lágy zene szól az irodában, vagy kiváló minőségű hangra van szükség az online előadásokon, akkor a JBL Xtreme 3 hangszóró tökéletes választás lehet az Ön számára. Ez a hordozható hangszóró nem csupán rendkívül sokoldalú, hanem kiemelkedően strapabíró is. Víz- és porálló kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, legyen szó akár egy munkahelyi elfoglaltságról, strandolásról vagy otthoni kikapcsolódásról.

Akár 15 órányi zenehallgatást biztosít egyetlen feltöltéssel, így sosem kell aggódnia az üzemidő miatt. Legyen szó tehát munkáról vagy szórakozásról, a JBL Xtreme 3 mindig készen áll arra, hogy kiváló hangzást biztosítson, és kellemes hangulatot teremtsen, bárhol is legyen.

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1.000.000 Ft + ÁFA JBL Xtreme 3 hangszóró 24SPRING1000
2.000.000 Ft + ÁFA Dell Inspiron 3520 notebook 24SPRING2000
Dell Laptop

JBL Xtreme 3 hangszóró
15 órás akkumulátor-üzemidővel, IP67 védettséggel

JBL Xtreme3

Dell Inspiron 3520 notebook
Full-HD felbontással, 15,6" kijelzővel.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Promóció folyamata

Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 1 000.000 Ft + Áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.

Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítását követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

A promóció részvételi feltételei és szabályzata

  • Az „Ajándékkártya promóció” 2024.03.01.-2024.04.30. között, illetve a készlet erejéig tart.
  • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
  • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
  • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
  • Egy megrendeléshez maximálisan a 24SPRING2000 kategóriájú ajándék adható.
  • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
  • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
  • A promóció szervezője fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy törölje a promóciót, illetve egyoldalúan megváltoztassa annak szabályait.
  • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
  • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!