Segítünk átvészelni a nyári hőséget!


Ventiláror

Manutan Expert
asztali ventilátor 25 cm, 30 W

100.000 Ft + Áfa feletti rendelés esetén
24COOL100
Klimatizace

Manutan Expert
mobil klíma, 2600 W

1.000.000 Ft + Áfa feletti rendelés esetén
24COOL1000

Promóció folyamata

Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 100.000 Ft + ÁFA értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját. Ezt követően a kiválasztott termék automatikusan a kosarába kerül.

A promóció részvételi feltételei és szabályzata

  • A „Hűtse le magát promóció” 2024.06.24.-2024.07.31. között, illetve a készlet erejéig tart.
  • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
  • A „Hűtse le magát promóció” nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
  • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
  • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
  • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
  • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.