Egészség- és munkavédelem

Szekrényt keres? Az alábbi kategóriák segítségével megtalálhatja a megfelelő terméket!

Iroda

Irodai bútorok és állványok

Az irodai iratrendezéshez professzionális szekrényre van szükség. Kínálunkban mindenféle típus megtalálható, készüljön az fémből vagy fából. Kisebb, vagy zsúfolt helységekbe akár rolóajtós kivitel is elérhető, ahogy a klasszikus függőmappatartós verziók is. Minden termékünk tartós és időtálló anyagokból készülnek.

Egészség- és munkavédelem

Biztonsági szekrény kombinált tárolásra

A Manutan a biztonsági szekrények széles választékát kínálja Önnek a biztonságos tároláshoz a hatályos szabványoknak megfelelően. Legfontosabb szempont a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme és javítása, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül az épületek épségének megőrzését és a környezet védelmét tevékenységtől függetlenül, legyen az laboratóriumi, ipari, mezőgazdasági, stb. A veszélyes anyagok tárolása főként két típusú kockázatot jelent: fizikai veszély (tűz, robbanás), valamint az egészségre és a környezetre gyakorolt veszély (gőzök belélegzése, folyadékok kiömlése stb.).

Raktár

Öltözőszekrények

Egy műhelyszekrény akár számos különböző formában megjelenhet, annak érdekében hogy alkalmazkodjon az iparág, illetve az adott munkaterület igényeihez. Feladatuk, hogy hatékony és praktikus tárolást biztosítsanak a munkaeszközök számára. Ezeknek mindig könnyen hozzáférhetőnek kell lenniük, hogy akár azonnal használni tudják őket, legyen szó munkaterületre való indulásról, sürgős javításról vagy bármilyen más napi szükségletekről. A Manutan sokoldalú műhelyszekrényeivel segíti a munkahelyi rendszerezést.