Vyberte si dárky za nákupy u Manutanu

Legyen Öné az akár 64.000 Ft értékű MOL ajándékkártya!

A Manutannál leadott megrendelésével most jelentős költségmegtakarítást érhet el, mert a tankolását mi álljuk! Ha legalább 100.000 Ft+ÁFA értékben vásárol a Manutannál, megajándékozzuk egy MOL ajándékkártyával.

 • Az ajándékkártyával bármelyik belföldi MOL kúton fizethet.
 • Országosan több mint 450 töltőállomáson használhatja.
 • Nemcsak tankolásra, hanem a MOL-töltőállomásokon elérhető valamennyi termékre és szolgáltatásra felhasználhatja (üzemanyagok, shop termékek).

Minél nagyobb értékben rendel, annál nagyobb egyenleggel töltjük fel az ajándékkártyát!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül)

Ajándékkártya összege Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
100.000 Ft + ÁFA 8.000 Ft 24MOL100
400.000 Ft + ÁFA 32.000 Ft 24MOL400
800.000 Ft + ÁFA 64.000 Ft 24MOL800

Promóció folyamata

Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 100.000 Ft + ÁFA értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.

Visszaigazoljuk megrendelését és a termékek kiszállítását követő 15 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

A promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • Az „Ajándékkártya promóció” 2024.02.01.-2024.02.29. között, illetve a készlet erejéig tart.
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • Az „Ajándékkártya promóció” nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!