Ünnepi pillanatok promoció

Nem csak otthon lehet igazán ünnepi a pillanat! Vásárlását most prémium termékekkel jutalmazzuk!

Ajándékainkkal Ön bárhol, bárkivel meghitté teheti az együtt töltött időt; közösen készülhetnek fel és élhetik át az ünnep felejthetetlen pillanatait.

A Manutan most olyan ajándékokkal köszöni meg vásárlását, melyek igazán minőségivé tehetik a közös perceket! Az együtt elfogyasztott finom kávé illata egy jó beszélgetéssel fűszerezve már a hétköznapokat is ünnepivé varázsolja, akárcsak egy ragyogóan tiszta konyhában, közösen elkészített ízletes étel élménye!

Vásároljon a Manutan-nál legalább 500 000 Ft + áfa értékben, tüntesse fel a kiválasztott kuponkódot, és mi megjutalmazzuk Önt értékes ajándékaink egyikével! Siessen, hiszen az akció csupán a készlet erejéig érvényes!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék Kuponkód
1 500 000 Ft Krups Essential Espresso – teljesen automata eszpresszógép az 21UNNEP1500 kuponkód beírásával. 21UNNEP1500
1 000 000 Ft Rowenta X-PERT 3.60 vezeték nélküli porszívó az 21UNNEP1000 kuponkód beírásával. 21UNNEP1000
500 000 Ft Tefal Intuition 6 darabos edénykészlet az 21UNNEP500 kuponkód beírásával. 21UNNEP500

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk, az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, erről bővebben ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett terméket.

Tefal Intuition 6 darabos edénykészlet (párolóserpenyő 16 cm/tető + fazék 20 & 24 cm/tető): mely egyszerűbbé teszi a főzést, és jóízű élményeket garantál.

Rowenta X-PERT 3.60 vezeték nélküli porszívó: gyorsan, hatékonyan és könnyedén végezhet a takarítással.

Krups Essential Espresso – teljesen automata eszpresszógép: a valódi eszpresszó íze és esszenciája.

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 500 000 Ft +áfa értékű megrendelését, és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.
 • Visszaigazoljuk megrendelését, és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • Az „Ünnepi pillanatok” promóció érvényességi ideje: 2021.11.02-től -2021.12.22-ig, illetve az ajándékkészlet erejéig tart.
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (a számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésüknél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve igényüket az ajándékra. Amennyiben rendelésük elküldésekor nem jelzik igényüket az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • „Ünnepi pillanatok” akciónk nem vonható össze más akcióval, kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót- illetve utánrendeléssel.
 • A törölt vagy jóváírt megrendelések esetében az Ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az Ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, az Ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • Egy megrendeléshez maximálisan az UNNEP1500 kategóriájú ajándék adható.
 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, erről a tényről az Ügyfelet ajándékigényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. tájékoztatja.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A promóció részletes szabályzatát, itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!