Tavaszi feltöltődés promoció

Itt a tavasz, töltődjön fel a szabadban pihenéssel, grillezéssel vagy hűsöléssel!

Élvezzék együtt a szabadban töltött időt! Jöhetnek a nagy beszélgetések a teraszon vagy a kertben, a közös grillezések, vagy a hűsítő ejtőzések, melyek energiával töltik fel, így könnyebben megy majd az irodai munka.

A Manutan most ajándék kerti bútorral, faszenes grillkocsival vagy párásító ventilátorral támogatja a közös terek barátságosabbá varázslását.

Vásároljon a Manutan-nál legalább 500 000 Ft+áfa értékben, rendelésében tüntesse fel a kiválasztott kuponkódot és megajándékozzuk egy értékes ajándékkal! Siessen, hogy Önnek is jusson az ajándékokból.

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1 500 000 Ft + ÁFA Nagy műrattan kertibútor szett étkezőasztallal 22TAVASZ1500
1 000 000 Ft + ÁFA Dorado faszenes grillkocsi 22TAVASZ1000
500 000 Ft + ÁFA Manutan hordozható állóventilátor párásítóval 22TAVASZ500

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

A Manutan párásítófuncióval ellátott ventilátora (lapát átmérő: 40 cm, teljesítmény: 100 W) hűsítő társa lesz a forró nyári napokon.

Klasszikus faszenes grillezés élményét teszi még teljesebbé (133x109x56 cm) a Landmann Dorado grillkocsija. Legyen a grillezés nagymestere!

Az Allibert nagy műrattan kertibútor garnitúrája (két kétszemélyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal) a grill- és kerti partik elengedhetetlen eleme, a nagy beszélgetések középpontja.

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 500 000 Ft + áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.
 • Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • A „TAVASZI FELTÖLTŐDÉS” promóció 2022.04.04.-2022.05.31. között, illetve az ajándék készlet erejéig tart.
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • A „TAVASZI FELTÖLTŐDÉS” promóció nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • Egy megrendeléshez maximálisan a 22TAVASZ1500 kategóriájú ajándék adható.
 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, az ügyfelet ajándék igényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. erről a tényről tájékoztatja.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A promóció játékszabályzatát itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!