Élje át a sportesemények izgalmait egy új dimenzióban a Manutan különleges ajándékaival!

Élje át a sportesemények izgalmait egy új dimenzióban a Manutan különleges ajándékaival!

Az idei labdarúgó Európa-bajnokság és Olimpia alkalmából egyedülálló lehetőséget kínálunk vásárlóinknak: ha egy bizonyos összeghatár felett vásárol, ajándékba kaphat egy prémium HISENSE 55A6K 4K UHD Smart LED televíziót vagy egy elegáns kerti bútor garnitúrát. Ezzel nemcsak hogy élvezheti a sporteseményeket a legjobb minőségben, de meg is oszthatja az élményt barátaival és családjával.

Képzelje el, ahogy a legjobb meccseket vagy versenyeket nézi egy lenyűgöző képminőséget biztosító TV-n, vagy ahogy a nyári napsütésben, egy kényelmes kerti bútor garnitúrán ülve szurkol együtt szeretteivel. Az ilyen élmények teszik igazán különlegessé a nyarat. Most itt a lehetőség, hogy ezt valóra váltsa!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1.000.000 Ft + ÁFA Corfu kerti bútor 24SUMMER1000
2.000.000 Ft + ÁFA HISENSE 55A6K 4K UHD Smart LED televízió 24SUMMER2000
Garden set

Corfu kerti bútor
Az elegáns kerti ülőgarnitúra kényelmes ülőhelyet biztosít a teraszon, a kertben vagy az erkélyen.

TV

HISENSE 55A6K 4K UHD Smart LED televízió
UHD 4K felbontással, 55" kijelzővel.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Promóció folyamata

Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 1 000.000 Ft + Áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.

Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítását követő 15 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

A promóció részvételi feltételei és szabályzata

  • Az „Ajándék promóció” 2024.06.03.-2024.07.30. között, illetve a készlet erejéig tart.
  • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
  • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
  • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
  • Egy megrendeléshez maximálisan a 24SUMMER2000 kategóriájú ajándék adható.
  • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
  • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
  • A promóció szervezője fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy törölje a promóciót, illetve egyoldalúan megváltoztassa annak szabályait.
  • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
  • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!