Okoseszkoz promoció

Vásároljon a Manutannál és okoseszközzel ajándékozzuk meg!

A Manutan egyik fő célkitűzése az ügyfelek támogatása, amihez elsősorban azzal járul hozzá, hogy tartós, minőségi és ergonomikus kialakítású termékeket kínál számukra.

Vásároljon a Manutannál legalább 500 000 Ft+ÁFA értékben, és most egy okoseszközzel is megajándékozzuk. Fedezze fel az elérhető ajándékainkat.

 • A Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosóra támogatja az egészségtudatosságot, hiszen nemcsak a fizikai aktivitást méri, hanem a prevenció és egészségmegőrzés szempontjából fontos értékeket is elemzi, mint pl. EKG, vérnyomás, alvásminőség.
 • A Xiaomi Mi Vacuum-Mop 2 robotporszívóval magasabb szintre emelheti környezete higiéniáját. A robotporszívó akár 150 m2-t képes feltakarítani egyetlen töltéssel, miközben a mikroszkopikus méretű szennyeződéseket is felszívja. Az allergiában szenvedők különösen értékelni fogják!
 • A Lenovo Tab M10 Plus tablet mobilis és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé, hiszen a táblagépen akár elérhetővé teheti az Ön számára fontos dolgokat. A fém burkolat nemcsak exkluzív megjelenést ad neki, hanem igazán strapabíróvá is teszi.

Rendelésében ne felejtse el feltüntetni a kiválasztott ajándék kuponkódját! Siessen, hogy Önnek is jusson az ajándékokból! A promóció 2022.03.31-ig, illetve az ajándék készlet erejéig tart.

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1 500 000 Ft + ÁFA Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ezüst, 46 mm-es okosóra 23SMART1500
1 000 000 Ft + ÁFA Xiaomi Mi Vacuum-Mop 2, fehér robotporszívó 23SMART1000
500 000 Ft + ÁFA Lenovo Tab M10 Plus 10.3"-os tablet 23SMART500 ELFOGYOTT

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ezüst, 46 mm-es okosóra

Xiaomi Mi Vacuum-Mop 2, fehér robotporszívó

Lenovo Tab M10 Plus 10.3"-os tablet

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 500 000 Ft + áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.
 • Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • Az „Okoseszköz promóció” 2023.02.15.-2023.03.31. között, illetve az ajándék készlet erejéig tart.
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • Az „Okoseszköz promóció” nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • Egy megrendeléshez maximálisan a 23SMART1500 kategóriájú ajándék adható
 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, az ügyfelet ajándék igényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. erről a tényről tájékoztatja.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A promóció játékszabályzatát itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!