Eljött a nyári feltöltődés ideje!

Eljött a nyári feltöltődés ideje!

Ne hagyja ki az akár 50.000 Ft értékű ajándékutalványainkat!

Beköszöntött a nyár! A meleg napsütés, a szabad ég alatti rendezvények és az utazások lehetősége mind arra sarkallnak minket, hogy szakítsunk időt az élményekre és egy kicsit felfedezzük a világot.

A Jegy.hu ajándékutalványok ebben a különleges időszakban kivételes ajándékokként állnak rendelkezésre, amelyek segítségével mindenki megtapasztalhatja a nyár varázsát és felejthetetlen emlékeket gyűjthet.

Vásároljon a Manutannál, és élvezze a nyarat a Jegy.hu ajándékutalványaival!

  • Több, mint 50.000 rendezvény
  • Jegyvásárlás egyszerűen, otthona kényelméből
  • Korlátlan nyári élmények, néhány kattintással
Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
100.000 Ft + ÁFAA 10.000 Ft 24ELMENY100
200.000 Ft + ÁFA 20.000 Ft 24ELMENY200
300.000 Ft + ÁFA 30.000 Ft 24ELMENY300
500.000 Ft + ÁFA 50.000 Ft 24ELMENY500

Promóció folyamata

Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 100.000 Ft + ÁFA értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.

Visszaigazoljuk megrendelését és a termékek kiszállítását követő 15 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

A promóció részvételi feltételei és szabályzata

  • Az „Ajándékkártya promóció” 2024.05.20.-2024.06.21. között, illetve a készlet erejéig tart.
  • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
  • Az „Ajándékkártya promóció” nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
  • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
  • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
  • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
  • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!