Kerti promoció

Újra együtt a csapat! Jöhetnek a kerti partik és a közös élmények!

Élvezzék együtt a szabadban töltött időt. Jöhetnek a nagy beszélgetések, a közös élmények, melyek energiával töltik fel és könnyebbé teszik a visszatérést az irodába.

A Manutan most ajándék kerti bútor garnitúrával támogatja a közös terek barátságosabbá varázslását! Vásároljon a Manutannál legalább 500 000 Ft+ÁFA értékben, rendelésében tüntesse fel a kiválasztott kuponkódot és megajándékozzuk egy kényelmes, minőségi Curver műrattan kerti bútor szettel! Siessen, hogy Önnek is jusson ajándékból!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék Kuponkód
1 500 000 Ft Kerti bútor szett 21KERT1500 – műrattan kerti bútor szett (két kétszemélyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal) 21KERT1500
1 000 000 Ft Kerti bútor szett 21KERT1000 – műrattan kerti bútor szett (egy kétszemélyes kanapé, két fotel és egy tároló asztal) 21KERT1000
500 000 Ft Kerti bútor szett 21KERT500 – műrattan balkon szett (két szék és egy asztal) 21KERT500

Ajándék kerti bútor garnitúrák

21KERT500 kuponkód

Kerti bútor szett 21KERT500 – műrattan balkon szett (két szék és egy asztal)

21KERT1000 kuponkód

Kerti bútor szett 21KERT1000 – műrattan kerti bútor szett (egy kétszemélyes kanapé, két fotel és egy tároló asztal)

21KERT1500 kuponkód

Kerti bútor szett 21KERT1500 – műrattan kerti bútor szett (két kétszemélyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal)

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk, az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, erről bővebben ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le min. 500 000 Ft+ÁFA értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.
 • Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • „Ki a kertbe” promóció érvényességi ideje: 2021.06.01-2021.07.16 között, illetve az ajándék készlet erejéig tart.
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja, ezzel jelezve igényét az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • „Ki a kertbe” akciónk nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-illetve utánrendeléssel.
 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, abban az esetben az Ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • Egy megrendeléshez maximálisan a 21KERT1500 kategóriájú ajándék adható.
 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről az Ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, az ügyfelet ajándék igényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. erről a tényről tájékoztatja.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A promóció részletes szabályzatát, itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!