Karacsonyi promoció 2023

Válasszon ajándékot a céges karácsonyfa alá!

Garantáltan mindenki imádni fogja a Krups Evidence darálós automata kávéfőzőt , amely egyetlen érintésre készít cappuccinot frissen darált kávébabból és tejből. A Krups kávéfőzővel mindenki nyer, hiszen egy finom kávéval könnyebben indul a reggeli munka és tökéletes kísérő az üzleti tárgyalások során is. A Samsung 4K SMART TV tökéletes kivetítőként használható a tárgyalókban a nagyméretű, 108 cm-es kijelzőjével, de akár a közösségi terekben is elhelyezhető, hiszen  egy közös játék vagy meccsnézés az irodában felér egy csapatépítővel! A Samsung Galaxy A23 okostelefon a terepen dolgozó kollégái kedvence lesz. A hosszú üzemidő, az 5G internetkapcsolat és a 64 GB memória segítségével a munkához szükséges adatok akkor is elérhetőek, ha kollégája irodán kívül dolgozik.

Vásároljon a Manutannál legalább 600.000 Ft+áfa értékben , rendelésében tüntesse fel a kiválasztott ajándék kuponkódját és máris Öné lehet az egyik karácsonyi ajándék!

Érdemes sietni, mert a promóció csak a készlet erejéig, de legfeljebb december 20-ig tart!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1 800 000 Ft + ÁFA Krups Evidence darálós automata kávéfőző 23AJANDEK1800
1 200 000 Ft + ÁFA Samsung 4K SMART TV, 43” 23AJANDEK1200
600 000 Ft + ÁFA Samsung Galaxy A23 mobiltelefon 5G 23AJANDEK600

Krups Evidance darálós automata kávéfőző
LCD kijelzővel, 15 baros szivattyúval

Samsung SMART TV 43’’
4K felbontással, 108 cm-es kijelzővel, Dolby Digital Plus hanggal.

Samsung Galaxy A23 5G-s mobiltelefon
Android operációs rendszerrel, 64 GB tárhellyel, 5000 mAh akkumulátorral és 6.6" kijelzővel.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 600.000 Ft + áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kíválasztott ajándék kuponkódját.

 • Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • A „Karácsonyi promóció” 2023.11.06.-2023.12.20. között, illetve az ajándék készlet erejéig tart.

 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és a rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.

 • A „ Karácsonyi promóció” nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.

 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.

 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.

 • Egy megrendeléshez maximálisan a 23AJANDEK1800 kategóriájú ajándék adható.

 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.

 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.

 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, az ügyfelet ajándék igényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. erről a tényről tájékoztatja.

 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.

 • A promóció szervezője fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy törölje a promóciót, illetve egyoldalúan megváltoztassa annak szabályait.

 • A promóció egyéb itt nem szabályzott részei tekintetében a Manutan Hungária Kft általános szerződési feltételei az irányadóak.

 • A promóció játékszabályzatát itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!