Karacsonyi promoció 2022

Ajándékainkkal garantáltan sikert arathat kollégái körében!

Válassza a Krups Latt'Espress automata kávéfőzőt, amely egy érintésre készít cappuccinot friss kávébabból és tejből, ami tökéletes kísérője lesz a baráti beszélgetéseknek és az üzleti tárgyalásoknak egyaránt. A Samsung 81 cm-es FULL HD SMART TV-je nagyszerű választás lehet nem csak prezentációkhoz, hanem a kollégákkal közös meccsnézéshez vagy játékhoz egyaránt. Vagy öné lehet a Samsung Galaxy A13 okostelefonja, aminek kivételesen hosszú üzemidejű akkumulátora van, így mindig kapcsolatban maradhat az igazán fontos személyekkel."

Vásároljon a Manutan-nál legalább 500 000 Ft+áfa értékben, rendelésében tüntesse fel a kiválasztott kuponkódot és megajándékozzuk egy értékes ajándékkal! Siessen, hogy Önnek is jusson az ajándékokból!

Minimum vásárlási érték (ÁFA nélkül) Ajándék neve Kuponkód (kérjük, adja meg a rendelésnél)
1 500 000 Ft + ÁFA Krups Latt'Espress automata kávéfőző 22AJANDEK1500
1 000 000 Ft + ÁFA Samsung SMART TV, 32”, Full HD 22AJANDEK1000
500 000 Ft + ÁFA Samsung Galaxy A13 mobiltelefon 22AJANDEK500

Krups Latt'Espress darálós automata kávéfőző
tejhabosítóval, LCD kijelzővel, 15 baros szivattyúval.

Samsung 81 cm-es SMART TV
Full HD felbontással, HDMI, USB, LAN, WiFi csatlakozókkal és Dolby Digital Plus hanggal

Samsung A13 okostelefon
Android operációs rendszerrel, 32 GB tárhellyel, 5000 mAh akkumulátorral és 6.6''-os kijelzővel

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékképek illusztrációk. Az ajándékok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésünkre, amelyről a promóció szabályzatában, illetve ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. A szervező fenntartja a jogot, hogy az ajándék beszerzési nehézsége esetén hasonló, értékben megegyező ajándékkal pótolja a meghirdetett ajándékot.

Promóció folyamata

 • Regisztráljon honlapunkon, adja le minimum 500 000 Ft + áfa értékű megrendelését és egyidejűleg adja meg a kívánt ajándék kuponkódját.
 • Visszaigazoljuk megrendelését és az ajándék szállítási címének egyeztetését követő 10 munkanapon belül elküldjük Önnek a kiválasztott ajándékot.

Promóció részvételi feltételei és szabályzata

 • A „KARÁCSONYI PROMÓCIÓ” 2022.11.02.-2022.12.20. között, illetve az ajándék készlet erejéig tart
 • A promócióban azon partnereink vehetnek részt, akik a promóciós időszakban leadják egyösszegű megrendelésüket (számlák végösszegei nem adódnak össze), mely eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó rendelési értéket, és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadják, ezzel jelezve az igényt az ajándékra. Amennyiben rendelése elküldésekor nem jelzi igényét az ajándékra, a későbbiekben nem áll módunkban biztosítani azt.
 • A „KARACSONYI PROMÓCIÓ 2022” promóció nem vonható össze más kedvezményekkel, kuponokkal, vagy pót-, illetve utánrendeléssel.
 • A törölt, vagy jóváírt megrendelések esetében az ügyfél nem jogosult az ajándékra.
 • Abban az esetben, ha az ügyfél megkapta az ajándékot és eláll a rendelésétől/szerződéstől, vagy a megrendelt áru számláját nem fizeti ki, úgy az ügyfél köteles visszaküldeni az ajándékot abban az állapotban, melyben megkapta. Ha az ajándék visszaküldése nem lehetséges, akkor a Manutan Hungária Kft. az ajándék beszerzési értékének megfelelő pénzbeli kompenzációra jogosult.
 • Egy megrendeléshez maximálisan a 22AJANDEK1500 kategóriájú ajándék adható.
 • Az ajándékokat a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.
 • A Manutan Hungária Kft. fenntartja a jogot a promóció részvételi szabályzatának módosítására.
 • Az ajándékok a részvételi szabályzatban meghatározott, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ajándékok aktuális mennyiségéről ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. Amennyiben a megrendelés pillanatában a rendelkezésre álló készlet elfogyott, az ügyfelet ajándék igényének leadását követően a Manutan Hungaria Kft. erről a tényről tájékoztatja.
 • Egy Résztvevő maximum két alkalommal vehet részt a promóciós kampányban, ha vásárlása eléri az ajándékhoz kapcsolódó minimális nettó vásárlási értéket és rendelésénél a kiválasztott ajándék kuponkódját megadja.
 • A promóció játékszabályzatát itt érheti el.

Kérdése van?

Keresse Manutan kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!