Hogyan válasszunk széket?

Kényelmes székeket nem egyszerű webáruházból választani, a boltokat bejárni pedig szinte lehetetlen. Itt egy módszer arra, hogyan vásároljon elsőre jó széket.

laura-davidson-SRhqHvdotuI-unsplash

Az irodai és az otthoni munkaállomásokon használt szék talán a legfontosabb eszköze azoknak a munkavállalóknak, akik napi nyolc, vagy akár ennél is több időt töltenek a számítógép előtt. A hosszú ülés természetellenes az ember számára, amit a hát szenved meg a legjobban. A megfelelő székkel csökkenthetők az ülőmunka következményei. 

A megfelelő szék mindig stabil szerkezetű, formázott a háttámlája, állítható a kartámlája. Ennek köszönhetően pontosan beállítható a munkavállaló igényei szerint úgy, ahogy azt egy fizioterapeuta ajánlaná. 

Hogyan rendeljünk széket tesztelésre?

Kiemelt ügyfeleink számára elérhetővé tettünk egy úgynevezett “Próbaszék ingyen” szolgáltatást. A szolgáltatást nagyobb irodák új berendezéséhez illetve korszerűsítéséhez ajánljuk.

Így működik a próbaszék

  • Válassza ki a kipróbálni kívánt székeket. Akár 3 széktípust is kiválaszthat tesztelésre, így biztosan lesz olyan, amely minden tekintetben megfelel majd az elképzeléseinek.
  • A kiválasztott székeket rendelje meg a webáruházon keresztül, a szokásos rendelésekhez hasonlóan. A rendelésnél a kuponkód mezőben tüntesse fel a következő kódot:

probaszekek

  • A megrendeléskor nem kell fizetnie semmit, a székeket kiszámlázzuk és leszállítjuk Önnek 14 napos fizetési határidővel. A szállítmány része lesz a számla és egy doboz is, amelybe a kipróbált és visszaküldendő székeket csomagolhatja majd.
  • A székek tesztelésére 14 napja van. Adja át kollégáinak kipróbálásra, beszéljenek róla, állítsák be a székeket és nézzék meg, megfelelő-e a kollégáinak, vagy azoknak, akik hátproblémákkal küszködnek. Ne siessen és ne aggódjon, tényleg a székek tesztelésére szolgál ez az idő.
  • Csak a valóban megfelelő székeket tartsa meg. Ha a megrendelést követő 14 napon belül úgy dönt, hogy a székeket (vagy néhányat közülük) vissza akarja küldeni, írjon vagy telefonáljon nekünk és megbeszéljük, mikor tudjuk visszaszállítani azokat saját költségünkön.
  • Csomagolja a nem megfelelő székeket a dobozba. A matrica útmutatást ad a helyes becsomagoláshoz.
  • A visszaszállítást követően a számlára jóváírást állítunk ki.
neonbrand-Dole63T2PkE-unsplash (1)
A székek tesztelésekor figyeljen arra, hogy azok nem alkalmasak például kültéri versenyekhez. A visszaküldött székeket ugyanis más ügyfeleinknek is továbbküldjük vagy értékesítjük. Köszönjük!

Olvassa el a munkahelyi ergonómiáról szóló cikkünket. Ebben tippeket adunk a számítógép előtti helyes üléshez. 

Kezdje el kiválogatni a tesztelni kívánt székeket >>

Jó tesztelést kívánunk a székekhez.

Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 (23) 445-980 telefonszámon, vagy manutan@manutan.hu e-mail címen!


Termékajánló:

További cikkek az Ön számára