Nagy irodák berendezése 3D-modellel kontra pár asztal home office-ba

Amikor újonnan rendez be több irodát, és nyitott térben szeretné elhelyezni a dolgozóit, vagy szeretné megkönnyíteni munkavállalói életét a távmunka során, akkor új bútorokat kell keresnie. Ezért összehasonlítottuk Önnek a legkelendőbb Viva és Alfa bútorcsaládot, és megosztjuk a legfontosabb információkat a vásárlás megkönnyítése érdekében.

DSC_2044

Amikor újonnan rendez be több irodát, és nyitott térben szeretné elhelyezni a dolgozóit, vagy szeretné megkönnyíteni munkavállalói életét az otthoni munka során, akkor új bútorokat kell keresnie. Ezért összehasonlítottuk Önnek a legnépszerűbb Viva és Alfa bútorcsaládot, és megosztjuk a legfontosabb információkat a vásárlás megkönnyítése érdekében.

Bemutatjuk a közkedvelt Alfa és Viva bútorcsaládot

Az egyik vevőnk, Károly két új dolgozót szeretett volna alkalmazni tervezőirodájában. Azon gondolkodott, hogyan rendezze át a régi bútorokat, és milyen új bútorokat vásároljon, hogy a jelenlegi kollégáit se fossza meg a helytől, de az újaknak se kelljen a sarokban szoronganiuk. A legfontosabb szempontjai:

  • aránylag gyors, gond nélküli szállítás,
  • a bútorok összehangolása, ahol egyetlen centiméter helyet sem pazarol,
  • és az elfogadható ár.

Ebben az esetben ideális választásnak tűnt a Manutan kínálatában megtalálható, cseh gyártó által készített Alfa bútorcsalád. 

Az Alfa már egy évtizede a kínálatunk része – egyszerűen azért, mert közkedvelt. Szabványosított bútoraik alkalmasak a közepes és a nagyobb irodákba, étkezőkbe vagy konferenciahelyiségekbe. A vevők elsősorban a variálhatóságát értékelik, és a kisebb irodákba is ezt igénylik.” – mondta el a Manutan termékigazgatója, Michal Skřišovský.

DSC_1983
Az Alfa több színárnyalatban kapható, és variálható munkakörnyezet alakítható ki vele.

A bútorok elrendezése az irodában szinte már külön tudomány. A tervet a grafikusunk készíti

Az Alfa bútorcsalád több tucat bútorból áll – a hagyományos szekrényektől egészen a paravánokig, az atipikus íróasztalokig és a kábelcsatornákig. Ezekbe elrejthetők a kábelek, hogy ne bukjon fel bennük az iroda közepén, és munka közben ne a kábelkötegeket kelljen néznie.

„Ha az irodát az Alfa bútorcsaláddal rendezzük be, együttműködünk az ügyféllel a helyiség tervezésekor. Az ügyfél elküldi a helyiség tervét a berajzolt nyílászárókkal, ajtókkal és radiátorokkal. Kiegészíti az irodában dolgozó emberek számával, valamint a további igényeivel. Grafikusunk pedig elkészíti a bútorok ideális elhelyezésének tervét a helyiségben.” – magyarázza Michal Skřišovský. A megrendelés menete a következő:

  • A Manutan munkatársai tisztázzák Önnel a bútorokkal kapcsolatos igényeit. 
  • A grafikus egy 3D-s szoftverrel elkészíti a helyiség igényeknek megfelelő tervét. Számoljon azzal, hogy telefonálni fog, hiszen minden részletet pontosan tisztázni szeretne. Fontos számára például az, hogy az irodában egy három monitoros munkaállomással rendelkező informatikus vagy egy bérszámfejtő dolgozik-e, aki előtt általában rengeteg az irat.
  • Az Ön igényeinek pontos ismertében a grafikus javaslatot tesz az átjárók pontos számára és más fontos apróságra.
  • A terv részét képezik a fogasok, a székek vagy a faliújságok – egyszerűen minden olyan kiegészítő, amelyre a kollégáinak az irodában szükségük lehet.
  • Ha a szabványostól eltérő bútort szeretne, megállapodunk beszállítóval ennek legyártásáról.
  • Kollégáink folyamatosan figyelemmel kíséri a megrendelést. Megállapodnak a pontos szállítási határidőről, és biztosítják a bútorok helyszínre szállítását és igény szerint annak összeszerelését is. 

Kollégáink munkája az iroda berendezésekor hozzáadott értéket képvisel. Egyik megrendelésünk kapcsán egy nagy, 4. emeleti irodát rendeztünk be egy lift nélküli épületben, egy olyan történelmi belvárosban, ahová kamionok nem hajthatnak be. Minden flottul működött, a szerelők a megfelelő időben érkeztek, felvitték és összeszerelték a bútorokat. Végül még a dobozokat is elszállítottuk, hogy ezzel se legyen gondja az ügyfélnek.” – meséli Skřišovský.

Tipp: Néhány Alfa-bútort eleve összeszerelve szállítunk, tehát ha egyedül szeretné befejezni az összeszerelést, gond nélkül megteheti. A bútorokat raklapon szállítjuk. A termékeket a lehető legkevesebb dobozba csomagoljuk, hogy kevesebb gondja legyen a hulladékkal (ha a bútorok összerakását és a dobozok elszállítását nem ránk bízza). Egyúttal minden darabhoz rendelkezésre áll egy összeszerelési videós útmutató. A szállítási idő kb. egy hét, a bonyolultabb megrendelések esetén ez valamivel hosszabb.

Az Alfa-bútorok farostlemezből, négy dekorban vagy fehér színben készülnek. Az ügyfeleink körében a legkedveltebb dekor a fehér körte. Megrendelőink azt is értékelik, hogy a lábak színét (szürke vagy fehér) maguk választhatják meg.” – tette hozzá Lumír Indrák termékmenedzser.

DSC_1941
Az asztalokon vagy a teakonyhába vezető úton útban lévő kábelekkel az Alfa-bútorcsaládnál nem lesz gondja.

Összegzés: Alfa irodabútorok

  • Az Alfa alkalmas nagy irodákba, étkezőkbe és konferenciatermekbe.
  • Ideális a közepes és a nagyobb vállalatoknál.
  • Ügyfeleink gyakran választják a bútorok elrendezéséhez a 3D-modellt.
  • Az Alfa széles választékkal rendelkező bútorcsalád számtalan kiegészítővel, például kábelcsatornákkal.
  • A szállítási idő kb. egy hét.
  • Hagyományos cseh beszállító.
  • Közepes árkategória – kiváló ár-érték arány.
  • Kedvenc bútorcsalád, amely évtizedek óta bevált. 

Viva-bútorok: kedvenc megoldás home office-ba és a kisebb cégek számára

Petra nevű ügyfelünk a dolgozói home office-felszerelésének egyre növekvő igényeire igyekezett megoldást találni. Az otthoni munkavégzés lehetősége a vállalatuknál korábban nem volt elérhető, így a dolgozóiknak szokatlan volt az otthoni munka, és ehhez megfelelő bútorokkal sem rendelkeztek. Petrának olyan bútorokra volt szüksége, amelyek

  • gyorsan elkészülnek,
  • kedvező az áruk,
  • és nincs velük sok gond.

A lehetőségek felmérése után a Viva-bútorcsaládra esett a választása.

A Viva-bútorcsalád a Manutan webáruházának egyik legújabb tétele – még csak 2019 óta van a kínálatunkban. „A legfőbb célja, hogy segítsen gyorsan megtalálni a hiányzó íróasztalt az irodájába, vagy felszerelje az otthonról dolgozókat. A vállalatok gyakran választották a Vivát olyan helyzetekben, amikor gyors reakcióra volt szükség a koronavírus idején, hogy biztosítani tudják a dolgozók közötti távolságtartást. Ha ma kiválasztja a Viva-bútorokat webáruházunkban, holnap már át is veheti őket , és azonnal elvégezheti a megfelelő átrendezést az irodában.” – magyarázza Lumír Indrák.

A Viva előnye a gyors elérhetőségen kívül az egyszerű formaterv. Ezért ideális azoknak az irodáknak a berendezésére, ahol egy szekrényre vagy egy asztal betoldására van szükség az új kolléga számára. 

A Viva tökéletesen illik egy modern irodába, amelyet nem évtizedekre terveztek. Napjainkban már minden változik, bizonyos cégek nem gondolkodnak hosszú távú, költséges befektetésben, amit húsz évig kell nézniük.” – tette hozzá Indrák termékmenedzser. 

A megrendelt bútorokat összeszerelésre előkészítve, dobozokban szállítjuk. De ne várjon gyenge minőségű és könnyű bútort – a rendkívül előnyös ár ellenére a Viva robusztus, ellenálló és aránylag nehéz. 

AIG6299049
A Vivával egyszerűen és gyorsan berendezheti otthoni irodáját.

Összegzés: Viva-bútorcsalád

  • A Viva egy egyszerű bútorcsalád a kisebb cégeknek és a home office-t választó dolgozóknak.
  • Kiváló áron kapható.
  • Gyors szállítás – már másnap átveheti.
  • Robusztus és tartós bútor.
  • Kiegészítők, például kábelcsatorna nélkül.
  • Egyszerű bútorcsalád alapvető bútordarabokkal.
  • Az iroda gyors berendezésére.

Tipp: az otthoni és a céges irodába nagyon közkedveltek a Manutan állítható magasságú asztalai. A munkavállalók dolgozhatnak egy kicsit az irodaszéken, majd a fitness labdán, végül akár állva is. „A COVID-19 egyik következménye az emberek home office alatt kialakult gerincbántalmai. Otthon ugyanis sokszor nincs megfelelő felszerelésük, és például a kanapén ülve vagy fekve dolgoznak. Ennek azonban hosszú távon egészségügyi kockázatai vannak.” – hangsúlyozta Michal Skřišovský.


Termékajánló:

További cikkek az Ön számára