Mi a fenntartható beszerzés kulcsa?

A Beszerzés.hu portál interjút készített cégvezetőnkkel, amelyben többek között szó esett a fenntarthatóságról és az átalakulóban lévő beszerzői szakma kihívásairól is.

Mi  a fenntartható beszerzés kulcsa?

A Beszerzés.hu hosszú ideje egy meghatározó platformja a beszerzési döntéshozóknak. Nemcsak a szakmát érintő aktuális híreket, hanem a beszerzési döntéseket befolyásoló gazdasági trendeket, továbbképzéseket, szakmai tréningeket, szinte valamennyi releváns témát lefedő tudástárat, sőt nyitott pozíciókat is találnak az érdeklődők a portálon.

A Manutan cégvezetőjével, Héjjas Jánossal készült interjút azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a lean szemlélet iránt, fontos számukra a fenntarthatóság és kíváncsiak arra, milyen trendeket lát a beszerzési piacon egy olyan nemzetközi vállalat hazai vezetője, amely több mint 50 éve segíti a cégek indirekt beszerzéseit.

Az interjúban a következő izgalmas kérdések kerültek terítékre:

  • Háború, infláció, klíma- és energiaválság. Hogyan csapódik le mindez a beszerzőknél?
  • A beszerzésre is igaz, hogy szemléletváltásra van szükség. Aki nyitott erre, hogyan kezdjen neki?
  • Milyen trendek és irányzatok jellemzik a beszerzői szakmát?
  • Hogyan tudja támogatni a cégek CSR tevékenységét egy beszállító?

Lean és CSR: ez a hatékony, kiszámítható és fenntartható beszerzés kulcsa. Olvassa el a teljes interjút a Beszerzés.hu-n >>

Ha szívesen hallgatna kerekasztal beszélgetéseket is a szakma legégetőbb kérdéseiről, akkor ott a helye a Beszerzői Bár 4.0 rendezvényen. 2022. október 13-án az Europa Event Centerben Südy György házigazda vezetésével olyan témák kerülnek „terítékre”, mint a felboruló ellátási láncok, az energia beszerzése, alapanyagárak kezelése, válságmenedzsment, lean a beszerzésben stb.

A Manutan Hungary a rendezvény gyémánt fokozatú támogatója.

A Beszerzői Bár 4.0-ra itt lehet regisztrálni >>

Találkozzunk október 13-án személyesen is!


További cikkek az Ön számára